PUSZTAVÁMI
ÁLTALÁNOS ISKOLA

GRUNDSCHULE PUßTAWAM

ÁLTALÁNOS ISKOLAI BEIRATKOZÁS

Tisztelt Szülők!

A 2020/2021. tanév rendjéről szóló 27/2020. (VIII.11.) EMMI rendelet szerint az általános iskola első évfolyamára a tanköteles tanulókat 2021.április 15-16-án kell beíratni.

Ezen a két napon lehetőségük van 8:00 – 19:00 között előzetes időpont egyeztetés után személyesen beíratni gyermeküket.

Időpontot a következő elérhetőségek egyikén kérhetnek: 06 22 577 027-es telefonszámon, munkanapokon 8:00 – 12:00 között vagy a titkarsag.iskola@pusztavam.hu e-mailcímen.

A 19/2021 (III.10.) EMMI határozat alapján Önöknek nem kötelező személyesen megjelenniük az iskolában.

A szülő, törvényes képviselő a beiratkozási folyamatot az e-Ügyintézés felületen a https://eugyintezes.e-kreta.hu/kezdolap honlapon keresztül is indíthatja 2021. április 16-án 19.00 óráig. Ebben az esetben a beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a tanítási év első napján kerül sor.

Kérjük, amennyiben ezt a lehetőséget választják, akkor is jelezzék nekünk telefonon vagy e-mailen, hogy online módon iratkoznak be.

A felvételről első fokon a beiratkozást követően tizenöt napon belül az iskola igazgatója írásban dönt, elutasítás esetén a jogorvoslat benyújtására a szülőnek, törvényes képviselőnek tizenöt nap áll rendelkezésére. A jogorvoslati kérelmet az elutasító döntést hozó iskolához kell benyújtani, a kérelemről az iskola fenntartója dönt. Amennyiben a választott iskola igazgatója a gyermek felvételét elutasító döntést hoz, a szülő, törvényes képviselő a gyermekét a döntés véglegessé válását követő öt napon belül köteles beíratni a kötelező felvételt biztosító iskola első évfolyamára.

Unger Vicky
megbízott igazgató

Pusztavámi Német Nemzetiségi Általános Iskola