PUSZTAVÁMI
ÁLTALÁNOS ISKOLA

GRUNDSCHULE PUßTAWAM

TANÉVNYITÓ AZ ISKOLÁBAN

2020 szept. 1-jén 8 órakor megtartottuk iskolánkban a tanévnyitó ünnepséget. A hagyományoktól eltérve a vírushelyzet miatt csak az alsó tagozatos tanulók vettek részt az ünnepségen, a felsősök egy órával később érkeztek.

A leendő elsősöket az óvónénik kísérték fel az óvodából. A tanévnyitón Unger Vicky megbízott igazgató köszöntötte a legifjabb iskolásokat és szüleiket, az alsós tanulókat, a tantestület tagjait, valamint a meghívott vendégeket.

Az első osztályosok és az ötödik osztályos tanulók műsora után a legkisebbeknek kis ajándékkal kedveskedtek a nagyok, és felkötötték nyakukba az iskola nyakkendőjét.

Ezzel hivatalosan is az iskolánk tagjai lettek.

Ebben a tanévben 10 elsős kezdte meg tanulmányait kis közösségünkben, osztályfőnökük Róth Eszter tanító lett. Napköziben Konczné Kiss Anita segíti a tanítónő munkáját.

Mindannyian arra törekszünk majd, hogy a gyerekek jól érezzék magukat iskolánkban.

3 új kollégát is köszöntött az évnyitón az igazgatónő.  Vecseiné Trosztmér Tímea helyére Vásárhelyi Zsolt némettanár került, Ruff Nikolett vette át az ének tantárgy tanítását valamint napköziben kezdte meg munkáját Konczné Kiss Anita.

Az igazgatónő évnyitó beszéde után minden osztály az osztályfőnökével kezdte meg a 2020/2021-es tanévet. Az első napon csak osztályfőnökiórákat tartottunk, 2-án megkezdtük végre a tanítást az iskola falai között, amit már nagyon vártunk.

Reméljük, hogy egy jó tanévkezdés után vidám és sikeres tanév áll előttünk.

Mosbergerné Krekó Szilvia