Iskolánk megújult! Mindenhol új, korszerű ablakok kerültek beépítésre, az összes belső ajtó kicserélésre került és modern – energiatakarékossági szempontból is hatékony automata bejárati ajtónk lett. Az iskola tetője is megváltozott. Új cserepezést és szigetelést kapott. Köszönjük Magyaroroszág Kormányának!
„A Pusztavám Német Nemzetiségi Önkormányzat köznevelési céljainak támogatása” elnevezésű pályázat keretein belül intézményfenntartóként összesen 135.600.000,- forint támogatásban részesült a Pusztavámi Német Nemzetiségi Önkormányzat, melyből saját forrással kiegészítve az óvodában klímák kerültek beszerelésre, a játszóudvaron térkövezés történt ill. locsolórendszer került kiépítésre, az iskolában lecserélésre került az összes belső és külső nyílászáró, a régi palatető helyett pedig korszerű betoncserép került felhelyezésre.
Köszönjük Magyarország Kormányának a támogatást! Köszönjük a közreműködését és segítségét Soltész Miklós egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkárnak, Ritter Imre a magyarországi németek parlamenti képviselőjének, Törő Gábor országgyűlési képviselőnek és a Magyarországi Német Országos Önkormányzatnak!